Holistic kosttillskott

I min webbutik - xtrapuls.vitamera.se - säljer jag kosttillskott och ekologisk raw food från det svenska företaget Holistic. Läs mer om dom här under, men glöm nu inte att titta in i webbutiken oxå!

Holistic Sverige AB

Holistic är ett helsvenskt kunskapsföretag och grossistföretag som utvecklar och säljer kosttillskott samt tillhandahåller ekologisk raw food av hög kvalitet. Lager och huvudkontor ligger i Motala. Kunderna är främst terapeuter och hälsobutiker. Holistic håller även kurser och föredrag om kost och hälsa och integrativ medicin samt personlig och andlig utveckling.

Holistic Kosttillskott

Holistic växer snabbt, och har i dag runt 60 olika kosttillskott. Manutvecklar de flesta kosttillskotten själva, det vill säga: de skapas utifrån egna recept. Däremot har man ingen egen tillverkning utan använder sig av leverantörer från hela världen som klarar att leva upp till deras högt ställda mål. Tyngdpunkten på kosttillskotten ligger på matsmältning, tarmsystem, immunsystem och detox.

Holistic Kurser

Holistic startade som ett utbildningsföretag, och än i dag ser man sig själva som ett kunskapsföretag i första hand. De flesta av kurserna är bara öppna för deras kunder, men det blir allt fler kurser som är öppna även för allmänheten. Kurserna är allt från gratis med fri lunch till kraftigt subventionerade. Holistic brinner för att bidra med kunskap för att bygga en friskare värld.

Du hittar alla deras aktuella kurser på holistic.se/kurser